Program

Friday, June 28, 2024
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
›9:00 (1h)
› Amphi (050)
›10:00 (30min)
Dyck paths enumerated by the Q-bonacci numbers
Antonio Bernini, Elena Barcucci, Stefano Bilotta, Renzo Pinzani
› Amphi (050)
›10:30 (30min)
› 076
›11:00 (30min)
› Amphi (050)
›11:30 (30min)
Axel Bacher
Progressive and rushed Dyck paths
› Amphi (050)
›12:00 (30min)
Skew Dyck paths with air pockets
Rémi Maréchal, Jean-Luc Baril, Helmut Prodinger
› Amphi (050)
›12:30 (2h)
› Restaurant Crous du Haut-Carré
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1 Privacy
Loading...